Volg Touch of Beauty!

Title Image

Onze diensten

Vakkundig en met zorg

Wimperextensions

Tijdens het bespreken met u over het gewenste resultaat wordt uiteraard bij beide technieken nauwkeurig naar de natuurlijke wimpers gekeken, dus wat de natuurlijke wimper aan kan qua gewicht en lengte, zonder de natuurlijke wimper te beschadigen.

Ook bij wimpers hebben we, net zoals bij onze andere haren, te maken met een groeicyclus. Dit houdt in dat wimpers uitvallen en weer terug komen groeien, binnen een bepaald aantal weken. De natuurlijke haar valt dan met wimperextension samen uit. Hierdoor is het noodzakelijk de wimperextensions om de 2 tot 4 weken op te laten vullen, om het goed bij te houden. Hierbij plaatsen wij opnieuw wimperextensions op de opnieuw gegroeide natuurlijke haartjes.

Bij one by one wimperextensions spreken we over losse haartjes van 0,10 mm tot 0,25 mm dikte. Deze haartjes worden een voor een bevestigd op een natuurlijk haartje met speciale wimperlijm, deze lijm is niet schadelijk voor de natuurlijke wimper.

One by one wimperextensions zorgen voor het meest natuurlijke effect, ook wel de ‘mascara look’ genoemd.

Bij Russian volume (3D) wimperextensions spreken we over losse haartjes van 0,04 mm tot ongeveer 0,10 mm dikte. Deze haartjes zijn dunner en lichter, omdat er wordt bij deze techniek een plukje wordt gevormd met een paar haartjes.

Hierdoor creëer je een voller effect, dus meer ‘volume’.

Bij wimperlifting worden de natuurlijke wimpers gekruld tot wel 6-8 weken.

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen shapen, epileren en verven met speciaal daarvoor ontwikkelde verf of met 100% natuurlijke henna.

Permanente make-up

Powderbrows is een nieuwe techniek semi-permanente make-up toegepast door middel van een machinale nano naald.

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst uitgetekend met een potloodje waardoor je vooraf de vorm kan zien en de kans niet loopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen toegepast krijgt. We shapen de wenkbrauwen vooraf door middel van epileren of harsen.

 

Hairstrokes zijn hele dunne streepjes in de vorm van de eigen haartjes van de wenkbrauw, deze worden tussen de wenkbrauw geplaatst om deze voller te doen lijken. Deze techniek wordt toegepast door middel van een heel klein mesje met pigment erop.

Twijfelt u wat bij u past? Vraag een gratis adviesgesprek aan!